Online hulp bij relatieproblemen

Kom je er samen niet meer uit?

Iedere relatie kent periodes waarin het goed gaat en periodes waarin het even wat minder goed gaat tussen jullie. Dit is een normale golfbeweging en dus niets om jullie zorgen om te maken. Als je al lange tijd samen bent, kunnen de verschillen tussen jullie echter sterker naar voren gaan komen. Wat in het begin nog bijzonder en spannend was, wordt nu vervelend. Hierdoor kunnen er irritaties, ruzies of communicatieproblemen ontstaan. Ook grote levensveranderingen zoals het krijgen van kinderen, een verhuizing, financiële problemen of ziekte kan een grote druk op jullie relatie leggen. Misschien groeien jullie uit elkaar met alle gevolgen van dien. Gelukkig kan een van onze online psychologen jullie helpen om de weg naar elkaar weer terug te vinden.

Behandeling

Samen met je partner ben je in een situatie terecht gekomen waarin problemen zijn ontstaan. Om je relatieproblemen te boven te komen, kun je samen of alleen hulp krijgen van een online psycholoog bij online therapie. Online behandeling bij relatieproblemen is duidelijk anders dan reguliere relatietherapie. Als jullie ervoor kiezen om samen in therapie te komen, zullen er twee individuele behandelingen worden opgestart. In de sessies worden jullie dan ook individueel behandeld en is er voor beide de ruimte om je verhaal te doen. De huiswerkopdrachten worden echter op elkaar afgestemd, zodat jullie in jullie eigen tijd aan jullie problemen kunnen gaan werken.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen in therapie te komen. Wij kunnen je helpen de situatie vanuit verschillende perspectieven te gaan bekijken om op deze manier weer grip op de situatie te krijgen. Hiernaast bieden wij je een luisterend ‘oor’, waardoor de spanning kan verminderen.

Aanmelden

Merk je dat jullie er samen niet meer uit komen? Meld je dan eens vrijblijvend aan voor een gratis intake. Hierbij zullen jullie een uitgebreide vragenlijst over jullie relatie krijgen waardoor je al snel helder hebt waar de behandeling naartoe zal gaan. We kunnen je zowel alleen als samen met je partner helpen om weer van elkaar te gaan genieten. Ga naar het aanmeldformulier of stel je vraag via info@onlinetherapie.nl.