Online hulp voor wanneer je niet lekker in je vel zit

Val je niet precies binnen een vakje?

Misschien weet je niet zo goed waar jouw klachten bij passen, maar zit je gewoon niet zo lekker in je vel. Of je weet nog niet zo goed waar je met je klachten terecht kunt. In beide gevallen kunnen wij je helpen een passende therapievorm te vinden.

Behandeling

Het invullen van het aanmeldformulier is altijd gratis en vrijblijvend, net als de gehele intake procedure. Hierin zul je enkele vragenlijsten krijgen waarmee we gaan uitzoeken wat je klachten precies zijn. Bij het opstellen van het behandelplan houden we bij de inschatting van het aantal sessies er rekening mee dat je niet nog precies weet waar je klachten vandaan komen. Er zal in de sessies dan ook veel ruimte zijn om je verhaal te doen en door middel van doorvragen gaan we, samen met jou, uitzoeken wat er met je aan de hand is. Overigens is het hierbij niet het doel om een diagnose te stellen, maar wel om je klachten duidelijk in kaart te brengen.

Het kan ook zijn dat uit de vragenlijsten naar voren komt dat online therapie niet de meest geschikte behandelvorm is voor jou. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld veel denkt aan zelfdoding of in een psychose dreigt te raken. Ook kan het zijn dat de therapievorm niet zo goed bij je past, omdat je bijvoorbeeld liever face to face gesprekken wilt. In beide gevallen kunnen wij je adviseren hoe je in contact kunt komen met andere instanties.

Meer informatie

Zit je niet lekker in je vel, maar weet je niet goed hoe dit komt? We kunnen samen gaan uitzoeken wat er met je aan de hand is en hoe we de behandeling kunnen gaan aanpakken. Vul geheel vrijblijvend het aanmeldformulier in of stel je vraag via info@onlinetherapie.nl.